reklam
İstanbul
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    27.04
  • EURO
    29.77
  • ALTIN
    1668.5
  • BIST
    7424.96
  • BTC
    29384.05$

Güçlü bir kadın Pasíon’da kendi dünyasını kurar


Güçlü bir kadın Pasíon’da kendi dünyasını kurar
Uzm. Klinik Psikolog Revşen Yaşar ve diyetisyen Zilan Şedal’ın modaya olan tutkularıyla kurdukları markaları Pasión için gelişen trendleri keşfederek tarzlarını ortaya koyuyorlar.


Röportaj: Arzu Arat Yenicil


Pasión’u tanıyalım?

2021 tarihinde psikolog ve diyetisyen iki yakın arkadaşın modaya olan tutkularıyla birlikte kurdukları markadır Pasión. Tutku anlamına gelen Pasión’un adı da buradan gelmektedir.



Yoğun rekabetin olduğu 21. yüzyılda Pasión’u diğer rakiplerden ayıran, farklılaştıran en önemli özelliği nedir?

Açıkçası Pasión kimseyi rakip olarak görmüyor; bu sektördeki markalar Pasíon’un dostu, aynı zamanda çok da başarılılar. Bu soru sorulduğunda verilebilecek en iyi cevap ‘markaları birbirinden ayıran ufak nüansların olması’ diye düşünüyoruz.
Burada da Pasión’u farklılaştıran unsur yeni işleri, gelişen modayı keşfetmek için ortaya koyduğu çabadır. Yapılmamış olanı yapmak için Pasión ekibini cesaretlendirmek, yapılacak bir işte hata oluşsa bile o hatayı sahiplenerek çözümlenmesini sağlamasıdır.



Pasíon, koleksiyonunu hazırlarken nelerden ilham alıyor?

Pasíon, koleksiyonlarını doğanın renklerinden, hareketli enerjisinden ilham alarak koleksiyonlarını hazırlıyor. Değişen iklim koşullarının doğaya yansıttığı renkleri bir araya getirerek bir bütün şeklinde kadınların ruhuyla buluşturuyor.



Sizce bir kadın giyinirken nelere dikkat etmeli?

Kadınlar herseyden önce kendilerini iyi tanımalılar.
Kendi bedenlerinin ve psikolojilerinin farkında olmamalılar, bu onların kendi bedenleriyle uyuşacak doğru parçaları bulmaları için yardımcı olur. Her tarzı sırf moda olduğu için bedenlerine yakışıp yakışmadığının bilincinde olarak sahiplenmeliler ve kadınlar kendi seçimleriyle kendi tarzlarını her bedende oluşturmalılar. Pasíon olarak doğru parçayı bulmalarında katkıda bulunuyoruz çünkü kadınları her bedende tanıyoruz. 



Pasión’un mottosu nedir?

Güçlü bir kadın Pasíon da kendi dünyasını kurar.



Alışverişe çıktığımızda nelere dikkat edelim?

Dünyadaki finansal durum da göz önünde bulundurulduğunda Pasíon ailesi olarak üretim kalitesi yüksek bununla birlikte mümkünse modası geçmemiş, şimdiki ve geleceğe yönelik eskimeyen, farklı şekillerde kullanabileceği ve kombinler üretebileceği parçalara yatırım yapmalarını tavsiye edebiliriz.Pasíon ailesi olarak bizleri tercih eden kadınlar için geçmişten geleceğe ilerleyen modayı en yakından takip ederek bu olanağı sunmaktayız.



Markanızın sahiplendiği değerler nelerdir?

Şeffaflık, samimiyet, duyarlılık, olumlu beden algısı. 




İsmini markalaştırmak isteyenler için Pasión’un anahtar önerisi ne olur?

Bu hususta önemli olan nokta sevdiğin işi yapabiliyor olmaktır; o işi yaparken cesur olmak ve farklı bakış açıları gelistirerek sadece bir sonuç için değil ‘‘Daha fazla nasıl fayda sağlanabilir?’’ şeklinde ilerlemek gerekir. Yani oluşabilecek bir problemi tekrarlanmayacak şekilde çözüme kavuşturmak, bu bir şirket problemi olabilir, insanların problemi veya sosyal bir problem olabilir, ne yapıyorsanız yapın fayda sağlamak için yapın.
Diğer bir yandan ise inandığınız dogrulara paralel düzeyde toplumun iyiliğine olabilecek şekilde insan yetiştirilip kazanmak gerek. Çünkü ne yaparsanız yapın tek başınıza yapamazsınız, insanla yapıyorsunuz. Bu şekilde o insanlar da size olan bağlılıkları, sevgileriyle birlikte iş yapma motivasyonunda olduğunda bu bahsettiğiniz kişisel marka olmaya katkıda bulunabilirler.






 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!