reklam
İstanbul
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    27.04
  • EURO
    29.77
  • ALTIN
    1668.5
  • BIST
    7424.96
  • BTC
    29384.05$

Güvenilir ve eğlenceli alışveriş burada!


Güvenilir ve eğlenceli alışveriş burada!
Türkiye’de “canlı yayında online satış” uygulamasının ilk temsilcisi olan Vidyodan, efsane indirimlerine hız kesmeden devam ediyor. Güvenilir ve eğlenceli alışverişin vazgeçilmez platformu olan Vidyodan’da canlı yayınlarda ürünler tek tek anlatılıyor, her güne özel birbirinden şok fırsatlar sunuluyor.
Vidyodan’dan Her Canlı Yayına Özel Sürpriz Fırsatlar! 
Geçen haftalarda 59 TL’ye blender, 209 TL’ye Schafer Granit Grill Tava, 19 TL’ye 6’lı mutfak havlusu, 49 TL’ye Fairy 33’lü bulaşık kapsülü, 9 TL’ye Signal diş macunu binlerce kullanıcı tarafından satın alındı. 
Kullanıcıların canlı yayınlar aracılığıyla satıcılarla direkt iletişim kurduğu ve ürünleri yakından inceleyebildiği online alışveriş platformu Vidyodan’da hiçbir yerde göremeyeceğiniz inanılmaz fırsatlar sizi bekliyor.


Görerek Satın Almanın Tam Zamanı

Kıyafetten gıdaya, kişisel bakım ve ev ihtiyaçlarından elektronik eşyaya kadar geniş bir seçki sunan Vidyodan, canlı yayınlarda her ihtiyaca göre yönelik her güne özel şok fiyatlarla alışveriş deneyimine farklı bir heyecan getiriyor. Sadece tek bir tuşla hızlı olanların kazandığı uygulamada ürünler kullanıcılar tarafından canlı canlı farklı açılardan inceleniyor, merak ettikleri soruların cevaplarını direkt satıcıdan öğrenebiliyor. Böylelikle hem eğlenceli hem de güvenilir bir alışveriş keyfi sadece size kalıyor. Platformda bulunan onbinlerce ürün, piyasanın çok altında müthiş fiyatlara sunuluyor.  

‘’İstediğim Ürünü Kaçırdım’’ diye üzülmeyin

Yeni sezonda yine muhteşem ürünlerle takipçilerini yalnız bırakmayan Vidyodan, ihtiyaçlarınıza göre filtrelemeler yaparak etiketlediğiniz ürünlerin listesine kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Uygulamada sunucular tarafından yapılan her canlı yayında stoklar sürekli yenileniyor, her an sunulan sürpriz fırsatlar sayesinde istediğiniz ürün sizin oluyor.  

Eylül ve Ekim Boyunca Her İhtiyaca Yönelik Ürün Vidyodan’da 

İndirimli alışverişin olmazsa olmazı Vidyodan, Eylül ve Ekim ayları boyunca her gün canlı yayınlarında 9 TL’ye, 19 TL’ye, 29 TL’ye büyük fırsatlar sunuyor. Sınırlı olan bu stokları kaçırmamak için tek yapılması gereken Vidyodan app’ini indirip, ve canlı yayınları takip etmek… Onbinlerce ürünün her detayına kadar incelendiği, anlatıldığı canlı yayınlarda bir anda karşınıza 29 TL’ye peluş halı, 79 TL’ye üçlü granit tava seti alma şansı çıkabiliyor.
Her hafta yepyeni fırsatlar
Vidyodan canlı yayınlarında Ekim sonuna kadar her hafta bambaşka ürünler kargo dahil şok fiyatlarla satışa sunuluyor.

9 TL’ye 750 ml matara olur mu?

Birinci kalite mat ve sert plastikten üretilen, 750 ml’lik Emofom Ren Matara piyasada en uygun kargo dahil 50 TL’ye satılırken, Vidyodan canlı yayınlarında sadece 9 TL’ye tutkunlarıyla buluşacak. 

19 TL’ye kadın omuz çantası

Piyasada en uygun satış fiyatı kargo dahil 80 TL’ye sunulan La Rossa’dan askılı omuz çantası kargo dahil sadece 19 TL’ye canlı yayınlarda kullanıcılarını bekleyecek. 
Üçlü granit tava seti 79 TL’ye mi?
Essenso’nun 3'lü Set Döküm Siyah Granit Sahan Tava (22cm-20cm-18cm) seti 319 TL yerine 79 TL’ye canlı yayınlarda kullanıcılarıyla buluşacak.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!