reklam
İstanbul
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    27.04
  • EURO
    29.77
  • ALTIN
    1668.5
  • BIST
    7424.96
  • BTC
    29384.05$

Ev tekstilinde iyi hissettiren konfor


Ev tekstilinde iyi hissettiren konfor
Sürdürülebilirlik, ev tekstil ürünlerinde de iyi hissettiren, benzersiz bir konfor sunuyor. Kullanım ömrü bittikten sonra doğada %100 çözünebilen TENCEL™ Home selüloz elyaflar, doğanın saf ruhunu evlere taşıyarak uzun süre kalıcı konforuyla yaşam alanlarını doğal bir sığınağa dönüştürüyor. Doğal yumuşak bir tuşe ve nazik bir dokunuş hissi veren TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflarla üretilen halılar, uyku ürünleri ve havlular, hem uykunun hem de ev hayatının kalitesini artırıyor.
 

Yaşam alanlarında konforlu hissettiren, doğanın izlerini üzerinde taşıyan, nefes alan tekstil ürünleriyle günün her anında iyi hissetmek mümkün.  Doğada %100 çözünebilen TENCEL™ elyaflar kullanılarak üretilen ve sürdürülebilir modayı evlere taşıyan ev tekstili ürünleri, pek çok markanın koleksiyonlarında da yerini alıyor. Nevresim takımlarından halılara, havlulardan yorganlara her alana yayılan tasarımlar, evlerde sürdürülebilir ve doğal konforu yaşatarak iyi hissettiriyor.

Doğal nem yönetimi ile kaliteli uykular

TENCEL™ elyafları içeren ev tekstili ürünleri sahip olduğu doğal nem yönetimi sayesinde, daha az bakteri oluşturuyor. Pamuk gibi diğer yorgan dolgu malzemeleriyle kıyaslandığında, TENCEL™ elyaflar içeren yorgan ve uyku ürünleri nemi daha verimli bir şekilde emerek uyku ortamını daha sağlıklı hale getirmeye yardımcı oluyor. Daha fazla nefes alabilen kumaşlar botanik kökenli elyafların doğal nem yönetimi özelliği ile vücudun doğal ısı düzenleme fonksiyonunu da destekliyor.  

İpeksi yumuşaklığı ve doğal ışıltısıyla TENCEL™ Lyocell elyaftan üretilen nevresim takımları, vücudu nazikçe sararak uyku kalitesini arttırıyor. Lyocell elyaflar kumaşlara nazik bir yumuşaklık katıyor, bu yumuşaklık hassas ciltler için de doğal bir konfor anlamına geliyor.

Havlular ilk günkü gibi yumuşak kalsın

Ev tekstilinde kullanılan TENCEL™ Modal elyaflar, üstün nem emme özelliğiyle havluların da çabuk kurumasını sağlıyor. Pamukla kıyaslandığında, bu özel elyaflarla üretilen havlular yumuşaklığını zamanla yitirmediği gibi, defalarca yıkamaya ve kurutmaya karşı güçlü dayanıklılığıyla yumuşaklığını yitirmiyor. 

Halı deyip geçmeyin

TENCEL™ Lyocell selüloz elyaflar, doğal yumuşaklıklarıyla halı ve kilimlerle de yaşam alanlarına dokunarak ipeksi bir yüzey sergiliyor. TENCEL™ Lyocell elyaflar, canlı renkleriyle halılara ve döşemelere hoş bir parlaklık katarken, sadece basıp geçilecek değil üstünde yaşanacak bir ortam yaratıyor. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!