reklam
İstanbul
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    27.04
  • EURO
    29.77
  • ALTIN
    1668.5
  • BIST
    7424.96
  • BTC
    29384.05$

Çocuk Modasında Gelecek Sezonun Trendleri 


Çocuk Modasında Gelecek Sezonun Trendleri 
Dünyanın 1 numaralı trend otoritesi WGSN, bölgenin en büyük uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarı CBME Türkiye’de, Sonbahar-Kış 22/23 çocuk modası trendlerine dair çok özel bir seminer organizasyonuyla yer alıyor.

WGSN Türkiye Satış Müdürü Seden Ünlü, 9 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CBME Türkiye’de, çocuk modasında gelecek sezonun trendlerine dair ipuçları verecek.

8-11 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 39’uncusu gerçekleşecek CBME Türkiye – Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda, yeni ürün lansmanı yapacak ve en trend koleksiyonlarını sergileyecek, Türkiye, Polonya, Portekiz ve Rusya’dan 650 katılımcı marka katılıyor. Çocuk modası üreticisi firmalar, İlkbahar-Yaz 2022 sezonu için 0-16 yaş grubuna özel farklı stillerde hazırladıkları 25 binden fazla modeli, vitrinleri süslemeden önce CBME Türkiye’de sergiliyor olacaklar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcı markaların %35’ini, ihracat hedefleyen ve birbirinden özgün tasarımlarıyla sektöre yeni adım atmış girişimci firmalar oluşturuyor.

Sonbahar-Kış 22/23 Çocuk Modası Trendleri Semineri 9 Aralık’ta CBME Türkiye’de

CBME Türkiye’nin uzun yıllardır seminer ve içerik partneri olan WGSN, bölgenin en büyük uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri fuarında, Sonbahar-Kış 22/23 çocuk modası trendlerine dair özel bir seminer veriyor. WGSN Türkiye Satış Müdürü Seden Ünlü’nün 9 Aralık Perşembe günü 14:00-15:30 saatleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sunacağı Sonbahar-Kış 22/23 Çocuk Modası Trendleri Semineri’ni, CBME Türkiye katılımcı ve ziyaretçileri arasından yalnızca erken kayıt yaptıran sınırlı sayıda kişi dinleyebilecek.

Çocuk giyimindeki en güncel yenilikleri keşfetme fırsatı 

Seminer konuşmacısı WGSN Türkiye Satış Müdürü Seden Ünlü, “WGSN; sürekli değişim içinde olan moda endüstrisinde, modanın geleceğini şekillendirecek tüketici önceliklerini takip ederek müşterilerini rekabette bir adım önde tutuyor. CBME Türkiye’de gerçekleşecek bu özel seminerimizde, Sonbahar/Kış 22/23 sezonuna yön veren uzman görüşlerini ve moda trendlerini sizlerle paylaşacağız. Sonbahar-Kış 2022/2023 Çocuk Renk Trendleri yanında İlkbahar- Yaz 2023 Çocuk Renk Trendleri, sürdürülebilirlik, çocuk giyiminde makro trendler, kıyafetlerden aksesuarlara kullanılacak renk harmonileri ile öne çıkan kumaşlar, baskı ve desenler, süslemeler, ayakkabı ve aksesuarlar, gelecek tüketici trendleri ve yeni dünyada e-ticaretin önemi ana başlıkları çerçevesinde, gelecek sezonun trendlerini ve en güncel yenilikleri bizimle keşfedebilirsiniz.” dedi.

WGSN dünya genelinde moda endüstrisine yön veriyor 

1998 yılında kurulan ve merkezi Londra’da bulunan WGSN; moda endüstrisine hizmet veren dünyanın lider online araştırma ve trend analiz firmasıdır.  New York, Tokyo, Paris, Barcelona gibi birçok moda merkezinde kurulu ofisleri bulunan şirket, global danışmanları ile 87 ülkede 74 bin kullanıcıya ulaşabiliyor.  WGSN'in üyeleri arasında dünyaca tanınmış çok sayıda marka bulunuyor.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!